Saat: 12:48

VakıfBank, 71. kuruluş yıldönümünü, teknik açıdan yenilikçi ve duygusal anlatımıyla öne çıkan özel bir reklam filmiyle kutluyor.
VakıfBank, 71. kuruluş yıldönümünü özel bir reklam filmiyle anıyor. Farklı şehirlerden görüntülerin yer aldığı film, bankanın yıllar içindeki gelişimini evrensel bir anlatım diliyle aktarıyor.
Reklam filminde VakıfBank’ın yüzü olan oyuncu Tolga Sarıtaş, film boyunca kendisiyle birlikte kameraya da yön vererek izleyiciyi farklı şehirleri kapsayan bir yolculuğa çıkarıyor. Bestesi Ergüder Yoldaş’a ait olan “Mihrimah” şarkısının eşlik ettiği film, Sarıtaş’ın “Biz sadece yaşla değil, ülkemize duyduğumuz aşkla büyüyoruz” sözleriyle sona eriyor.
Üç farklı ülkede eş zamanlı çalışma
Öte yandan reklam filmi etkileyici görsel dili ve yenilikçi çekim tekniğiyle de dikkat çekiyor. Üç farklı ülkede eş zamanlı çalışan geniş bir teknik ekibin katkısıyla hazırlanan projenin yapım süreci ise üç haftalık ön hazırlık ve dört günlük çekimle tamamlandı. Haydarpaşa Limanı’ndan MGX Studio’daki gerçek zamanlı 3D sahne ortamına uzanan çekimler, altı farklı mekânda gerçekleştirildi. Yüz yirmi kişilik set ekibiyle yürütülen çalışmada, yüz figüran da rol aldı.