TGC 3. Ey Özgürlük Sergisi Basın Müzesi'nde açıldı

Medyaloji.net » medya » TGC 3. Ey Özgürlük Sergisi Basın Müzesi'nde açıldı
TGC 3. Ey Özgürlük Sergisi Basın Müzesi'nde açıldı

Sergide 24 sanatçı, resim, seramik heykel, fotoğraf, karikatür ve kolajlarıyla yer alıyor. Sergi 1 Kasım 2024'e kadar TGC Basın Müzesi'nde görülebilir.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Türkiye’de Basın ve Düşünceyi İfade Özgürlüğü Görsel Sanatlar Sergisi’nin üçüncüsü 14 Ekim 2024 Pazartesi günü gazeteciler ve sanatseverlerle TGC Basın Müzesi’nde buluştu. Sergide 24 sanatçı yer alıyor.

3.Türkiye’de Basın ve Düşünceyi İfade Özgürlüğü Görsel Sanatlar Sergisi’nde sanatçıların resim, seramik, heykel, fotoğraf ve kolajdan oluşan eserleri sergileniyor. TGC Basın Müzesi’nde bu etkinlik kapsamında Yasaklı Kitaplar Sergisi de yer alıyor.

Serginin Küratörlüğünü Kültür Sanat Komisyonu Sekreteri Fatma Batukan Belge üstlendi. Sergi Murat Erdin, Aybeniz Ece Uçan, Cihan Oğuz, Erol Aktı, Esin Yolçınar ve Öznur Oğraş Çolak’tan oluşan Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlendi.

Sergiye TGC Başkan Yardımcısı İhsan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Balotaj Kurulu Başkanı Mesude Demir, Gazeteciler Sosyal Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Kani Atmaca, Türkiye Yayıncılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Akpınar, Kültür Sanat Komisyonu üyeleri Fatma Batukan Belge, Murat Erdin, Aybeniz Ece Uçan, Erol Aktı, Esin Yolçınar, Öznur Oğraş Çolak,  TGC Üyeleri Fügen Ünal Şen, Yunus Şen, Sibel Köklü, Faruk Kutlu, Bedri Kayabal, Fahri Aral,  Seraceddin Zıddıoğlu, Demir Feyizoğlu, Alp Orçun, Erden Aktoğu, Turgut Karaçimen, Ahmet Coşkunaydın ve çok sayıda TGC üyesi, gazeteciler ile sanatseverler katıldı.

YORUMLAR