SabancıDx'e Yönetim Kurulu Üyesi belli oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » SabancıDx'e Yönetim Kurulu Üyesi belli oldu
SabancıDx'e Yönetim Kurulu Üyesi belli oldu

Emre Kurtoğlu SabancıDx'e Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı

2021 yılından itibaren Sabancı Holding bünyesindeki Teknosa’da kariyerine devam eden Kurtoğlu Pazarlama, CRM ve Online kanallardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Emre Kurtoğlu Teknosa’daki görevlerine ek olarak SabancıDx’e Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Emre Kurtoğlu yeni görevini LinkedIn paylaşımıyla duyurdu.

Emre Kurtoğlu Kimdir?

Lise öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Emre Kurtoğlu, 1998 yılında Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü’nden ilk mezun olarak derece ile mezun oldu. 2000 yılında Sabancı Holding’in genç yöneticilere yönelik Talent Pool Programı’na seçildi. 2013 yılında ise London Business School’un Market Driving Strategies programına katıldı.

Bugüne dek Danone, Gıdasa, Kimberly Clark, Mavi, Terra Pizza (Mediterra Capital) gibi Uluslararası ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde Satış, Pazarlama, Dijital, E-Ticaret ve Kategori alanlarında üst düzey görevlerde bulundu. 2021 yılından itibaren Sabancı Holding bünyesindeki Teknosa’da kariyerine devam eden Kurtoğlu Pazarlama, CRM ve Online kanallardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.

 

YORUMLAR