Publicis Groupe Türkiye'den yeni reklam modeli

Medyaloji.net » iş dünyası » Publicis Groupe Türkiye'den yeni reklam modeli
Publicis Groupe Türkiye'den yeni reklam modeli

Publicis Groupe Türkiye, CarrefourSA ve GoWit işbirliğiyle CarrefourSA Retail Ads reklam modelini Türkiye'de ilk defa lanse edecek.

Publicis Groupe Türkiye, CarrefourSA ve GoWit işbirliğiyle yeni reklam modelinin lansmanını  gerçekleştirmeye hazırlanıyor. CarrefourSA Retail Ads uygulaması ile CarrefourSA’nın web sitesi, mobil uygulaması ve mağazalarında ürün satışı bulunan veya bulunmayan tüm markalar, SAAS tabanlı reklam modeli sayesinde görünürlüklerini güçlendirecek.

2024 yılının ilk aylarında başlayan planlama ve teknik entegrasyon aşamalarının tamamlanmasının ardından eylül ayında hayata geçecek CarrefourSA Retail Ads sayesinde, sponsorlu ürün reklamları ve display reklam alanları ile markalar, CarrefourSA’nın web sitesi ve mobil uygulaması içerisinde belirledikleri ürünleri/kampanyaları vurgulayarak anahtar kelimeler ve hedef kategorilerle reklamlarını optimize edebilecek.

Bunun yanı sıra, potansiyel müşteriler aradıkları anahtar kelimelerle uyumlu ürünleri keşfederken, reklamlar arama sonuçlarında, ürün listeleme veya kategori sayfalarında da gösterilecek. Bu sayede, markaların ürünlerini tüketicilerine daha etkili bir şekilde tanıtmaları, bilinirliklerini güçlendirmeleri ve satışlarını artırmaları amaçlanıyor.

CarrefourSA’nın ilk defa hayata geçireceği bu uygulama, Publicis Groupe Türkiye çatısı altında yer alan Publicis Commerce ve Türkiye’de perakende medya alanında hizmet veren teknolojik alt yapı partneri GoWit partnerliğinde kurgulandı. Uygulamanın dashboard ve entegrasyon aşamalarının kurulumu gerçek zamanlı raporlar ile birlikte ölçümlenecek.

 

YORUMLAR