P&G Türkiye'de üst düzey 2 atama gerçekleşti

Medyaloji.net » iş dünyası » P&G Türkiye'de üst düzey 2 atama gerçekleşti
P&G Türkiye'de üst düzey 2 atama gerçekleşti

Koç topluluğu'nun kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi KoçZer değişikliğe gittiğini duyurdu.

Yeni oluşturulan Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nün liderliğini, şirketin 5 yıldan fazla süredir insan kaynakları yönetimini yapan Sanem Bayraklı üstlendi. Şirketin yeni İnsan Kaynakları Direktörü ise 17 yıldır Koç Topluluğu’nun farklı şirketlerinde insan kaynakları yönetimi yapan Füsun Çelik oldu.

Kişisel bakım ve temizlik ürünleri şirketi Procter & Gamble’da (P&G) yeni atamalar gerçekleşti. Başak Aydın’ın üstlendiği P&G Türkiye – Gebze Fabrika Müdürlüğü görevi fabrikanın teknik sistemler ve inovasyon lideri Emrah Albayrak’a devredilirken; Başak Aydın ise P&G Global Kumaş ve Ev Bakım Kategorisi Kapabilite ve İnovasyon Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Başak Aydın, 1998 yılında P&G’nin Gebze kâğıt fabrikasında başladığı kariyeri boyunca operasyon, tedarik zinciri, insan kaynakları yönetimi, üretim kapabilite alanlarında hem Türkiye’de sorumluluk üstlendi hem de uluslararası görevlerde bulundu. 2019’dan bu yana P&G Türkiye Gebze Fabrika müdürlüğü rolünü yürüten Başak Aydın, P&G Global Kumaş ve Ev Bakım Kategorisi Kapabilite ve İnovasyon Başkan Yardımcısı olarak yeni görevinde P&G Global Kumaş Bakım Kategorisi ve Ürün Tedarik Kıdemli Başkan Yardımcısı Fares Sayegh’e raporlama yapacak.

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Emrah Albayrak ise 2004 yılında P&G’de başladığı kariyeri boyunca Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Rusya ve Romanya’da proses mühendisliği, lojistik departmanı müdürlüğü, üretim departmanı müdürlüğü, IWS direktörlüğü ve operasyon direktörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu. 2023 yılında P&G Türkiye – Gebze Fabrika Teknik Sistemler ve İnovasyon Lideri olarak çalışmaya başlayan Emrah Albayrak, P&G Türkiye Gebze Fabrika Müdürü olarak yeni görevinde faaliyetlerini P&G Kumaş Bakım Kategorisi Ürün Tedarik Başkan Yardımcısı Gianluca Branda’ya raporlayacak.

YORUMLAR