Norm Holding'te bayrak değişimi gerçekleşti

Medyaloji.net » iş dünyası » Norm Holding'te bayrak değişimi gerçekleşti
Norm Holding'te bayrak değişimi gerçekleşti

Gelecek yıl Norm Holding'de CEO koltuğunu devralacak isim açıklandı.

Norm Holding, yönetim kadrosunda 1 Ocak 2025 itibarıyla gerçekleşecek atamaları duyurdu. Norm Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Nedim Uysal’ın CEO görevini mevcutta endüstri grubu başkanı olarak görev yapmakta olan Mahmut Öztürk’e devredeceği ve görevine yönetim kurulu başkan vekili olarak devam edeceği açıklandı.

1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olan Mahmut Öztürk, 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde Procade Master programını tamamladı. Çalışma hayatına 1997 yılında Norm Fasteners Cıvata’da ihracat sorumlusu olarak başlayan Öztürk, daha sonra üretim planlama, yurtiçi satış ve otomotiv satış bölümlerinde çeşitli kademelerde görev aldı. 2006-2017 yılları arasında Norm Fasteners Cıvata’da genel müdür olarak görev yapan ve 2017 yılından bu yana endüstri grubu başkanı olarak görevini sürdüren. Mahmut Öztürk, 2024 yılında Harvard Business School’un Advanced Management Program’ından da mezun oldu.

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Fatih Uysal bayrak değişimine ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, temel faaliyet alanlarımızda derinleşirken yeni sektörlere girerek büyümemizi devam ettirdik. Bu büyümeyle birlikte farklılaşan ihtiyaçlarımıza paralel olarak daha çevik bir yapıya ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle Sayın Nedim Uysal’a, vizyoner bakışı ve kararlılığı ile işimize kattığı değer için içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Uzun yıllardır birlikte çalıştığımız ve sorumluluk bilinci, titiz yaklaşımı, disiplinli ve özverili çalışmaları ile şirketlerimizde kritik süreçleri başarıyla yöneten Sayın Mahmut Öztürk’ün liderliğinde, inovasyon ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz doğrultusunda önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Her iki yöneticimizin önümüzdeki süreçte de değerli katkıları ile kurumumuzu daha ileriye taşıyacağımızdan eminim. Atamaların hayırlı olmasını temenni eder, yöneticilerimize başarılar dilerim.”

YORUMLAR