MediaMarkt, The Hammers Awards'ta dört ödül kazandı

Medyaloji.net » medya » MediaMarkt, The Hammers Awards'ta dört ödül kazandı
MediaMarkt, The Hammers Awards'ta dört ödül kazandı

MediaMarkt, "Deneyim Şampiyonluğu" vizyonuyla katıldığı The Hammers Awards'ta bir altın ve üç bronz ödül alarak projelerini ödüllendirdi.

Avrupa'nın önde gelen elektronik perakendecilerinden MediaMarkt, başarılı projelerin ödüllendirildiği The Hammers Awards'ta toplamda bir altın ve üç bronz ödül kazandı.

“Deneyim Şampiyonluğu” vizyonuyla yola çıkan MediaMarkt, tüketici ve çalışan deneyimini geliştirmeye yönelik projeleriyle dikkat çekti. “House of AI” projesiyle “Üretken Yapay Zekayı En İyi Kullanan Ekip” kategorisinde altın ödül alırken, “Yeni Nesil Teknolojileri En İyi Kullanan Ekip” kategorisinde bronz ödül kazandı. Ayrıca, “Teknolojinin Uzmanları” projesi, “En İyi İşveren Markası Ekibi- İç İletişim” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. “Signed By MediaMarkt” sosyal sorumluluk projesi de “Etkileşimde Fark Oluşturanlar” kategorisinde bronz ödül getirdi.

Açıklamalara göre, MediaMarkt, alışveriş deneyimini zenginleştirmek ve kişiselleştirmek amacıyla yapay zeka gibi yeni teknolojileri tüketicilere sunuyor. Altın ödül getiren “House of AI” projesi, GPT-4 destekli hediye bulucularla online alışveriş deneyimini iyileştiriyor.

“En İyi İşveren Markası Ekibi- İç İletişim” kategorisinde ödül kazanan “Teknolojinin Uzmanları” programı ise, MediaMarkt çalışanlarının teknoloji bilgisi ve satış becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

 

 

YORUMLAR