IdeaSoft'a yeni pazarlama direktörü

Medyaloji.net » iş dünyası » IdeaSoft'a yeni pazarlama direktörü
IdeaSoft'a yeni pazarlama direktörü

IdeaSoft'ta pazarlama direktörü olarak görev yapacak isim belli oldu.

E-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Şirketin pazarlama direktörlüğüne 2013 yılından bu yana pazarlama stratejisi, dijital pazarlama ve pazarlama kanallarında büyüme alanlarında çalışan Mert Alankaya getirildi.

Lisans eğitimini İstanbul Beykent Üniversitesi’nde tamamlayan Alankaya, The New School’da yabancı dil eğitimi aldı. 17 yıllık reklam ve pazarlama tecrübesine sahip olan Alankaya, kariyerine bir yapım şirketinde başladıktana sonra dijital pazarlama ajansı ve fintek şirketlerinde devam etti. Ödüllü pazarlama kampanyalarına imza atan Alankaya, geliştirdiği dijital pazarlama stratejileri ve yönettiği kampanyalar ile iki yıl içinde 100 binden fazla kullanıcıya ve milyonlarca işlem hacmine ulaşılmasında önemli rol oynadı. Yaklaşık yedi yıl boyunca Mikrogrup çatısı altında görev yaptı; ön muhasebe, muhasebe, ERP, e-ticaret gibi hizmetler sunan Paraşüt, Mikro Yazılım, Zirve Yazılım ve Shopside ürünlerinin dijital pazarlama müdürlüğünü üstlendi.

Performans pazarlaması, SEO, SEM, CRM, web sitesi yönetimi, analitik büyüme ve dijital strateji gibi alanlarda uzman olan Mert Alankaya, IdeaSoft Pazarlama Direktörü olarak yeni görevinde şirketin tüm pazarlama süreçlerinden sorumlu olacak.

YORUMLAR