Form MHI klima sistemleri, kavuran sıcaklarda buzzz gibi bir kampanyaya imza attı

Medyaloji.net » medya » Form MHI klima sistemleri, kavuran sıcaklarda buzzz gibi bir kampanyaya imza attı
Form MHI klima sistemleri, kavuran sıcaklarda buzzz gibi bir kampanyaya imza attı

Türkiye'de iklimlendirmenin öncüsü olan Form, Mitsubishi Heavy reklam filminde split klimalardaki ağırlığını ortaya koyuyor, ortam buz kesiyor.

Form MHI Klima Sistemleri’nin ekranlarda görmeye başladığımız reklam filminde dünya devi Mitsubishi Heavy’nin üstün klima teknolojisine ve yüksek enerji tasarrufuna vurgu yapılıyor.

İklimlendirme sektörünün öncü ve köklü markası Form, Mitsubishi Heavy Industries’in klima teknolojilerindeki üstün performansına ve enerji verimliliğine dikkat çeken reklam filmini yayımladı. Haziran ortasında yayına giren yeni reklam filminde, Mitsubishi Heavy klimaların gücü ve dayanıklılığı, modern yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olarak öne çıkıyor.

 “Klima kaliteli olunca, ortam buz keser”

Form MHI Klima Sistemleri, yeni reklam filmiyle, VRF alanındaki başarılarının ardından split klima alanında da ağırlığını ortaya koyuyor, yaz aylarının en büyük problemi olan ve küresel ısınmanın da etkisiyle gittikçe artan sıcaklıklara buz gibi bir çözüm sunuyor. “Klima kaliteli olunca, ortam buz kesiyor” temasıyla hareket eden film, “Mitsubishi Heavy bir Klima devi” sloganı ile akıllara kazınıyor. Japon kültürünü simgeleyen bir Sumo güreşçisinin yer aldığı reklam filminde, her iki ülkenin selamlaşma tarzları kullanılarak, kültürel paylaşıma da vurgu yapılıyor.

Kısa ve uzun olmak üzere 2 versiyonu bulunan ve 3 ay boyunca TV’lerde, outdoor mecralarda, radyolarda ve dijital platformlarda yer alacak olan yeni reklam filmi, R2D2 imzası taşıyor.

Yeni reklam filmi aşağıdaki linkten izlenebilir;

https://www.youtube.com/watch?v=m5IMH2hANbA

YORUMLAR