Filiz ve Nefis Yemek Tarifleri'nden dijitale özel format

Medyaloji.net » medya » Filiz ve Nefis Yemek Tarifleri'nden dijitale özel format
Filiz ve Nefis Yemek Tarifleri'nden dijitale özel format

Filiz, yemek içeriklerinin en çok takip edildiği platformlardan Nefis Yemek Tarifleri ile lezzetli bir işbirliğine imza atarak “Bu Yemek Senin Hikayen” programını hayata geçirdi.

Anadolu’nun dört bir yanından özenle seçtiği durum buğdayıyla ürettiği ürünlerini 50 yıldır sofralara taşıyan Filiz, her bir yemeğin kişisel hikâyeler ve anılarla nasıl zenginleştiğini anlattığı iletişim kampanyası “Bu Yemek Senin Hikayen”i şimdi de Türkiye’nin en büyük yemek içerik platformu Nefis Yemek Tarifleri işbirliğiyle dijital dünya ile buluşturuyor.

Geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini sofralara taşıyan Filiz, 30 milyonu aşkın aylık aktif kullanıcısıyla Türkiye’nin en büyük yemek tarif platformu Nefis Yemek Tarifleri ile iki yıldır devam eden işbirliğini Bu Yemek Senin Hikayen programı ile yeni bir boyuta taşıyarak farklı hedef kitlelere ulaşıyor. Kaan Yarman moderatörlüğünde tüm dijital platformlarda hayata geçen programda her kesime hitap eden ünlü isimler ağırlanırken, konukların hayatında iz bırakan yemekler ve hikâyeleri izleyicilerle buluşuyor. Nefis Yemek Tarifleri sitesinde formatıyla fark yaratan program; eğlenceli, interaktif ve lezzetli içerikleriyle öne çıkıyor.

Konukları arasında oyuncu Elit Andaç Çam ve Serkan Tınmaz, YouTuber Sude Belkıs, Prof. Dr. Murat Aksoy, şarkıcı Selin ve yemek influencer’ı Ege Üzrek’in yer aldığı program; Youtube, Instagram, Tiktok, Facebook, WhatsApp ve Pinterest olmak üzere tüm sosyal mecralarda yayınlanıyor. Sevenlerini Türk mutfağında kendi hikâyelerini yazmaya davet eden Filiz, programın her bölümünde yalnızca iz bırakan enfes tariflere değil, bu tariflerin ardındaki anlamlı yemek hikâyelerine de yer veriyor. Her bölüm, izleyicilere yalnızca bir tarif sunmakla kalmıyor, aynı zamanda onlara da kendi yemek hikâyelerini yaratmaları için ilham veriyor.

İşbirliği kapsamında en çok ziyaret edilen yemek platformlarından Nefis Yemek Tarifleri, programların dağıtım kanalı rolünü üstlenirken; Filiz de Türk mutfağının elçisi olma misyonuyla hayata geçirdiği program aracılığıyla farklı hedef kitlelerle iletişime geçmeyi hedefliyor.

YORUMLAR