EBLC Eğitim "Exclusive Business English Camp, Londra"da Başlıyor!

Medyaloji.net » iş dünyası » EBLC Eğitim "Exclusive Business English Camp, Londra"da Başlıyor!
EBLC Eğitim "Exclusive Business English Camp, Londra"da Başlıyor!

Dünyaca ünlü dil bilimci, SEYEV Vakfı Başkanı “Seda Yekeler”in kurucusu olduğu "Exclusive Business English Camp” 1 Temmuz itibarıyla Londra"da kapılarını açıyor!

EBLC - Dilbilimci “Seda Yekeler” tarafından “Yek Metot” ile verilen BSLA (Broca Stimulating Language Acquisition) eğitimleri, iş insanlarına özel hazırlanan programları ile İngiltere'deki dil kampında gerçekleşecektir.

 

“Seda Yekeler Exclusive Business English Camp” Londra deneyimi aynı anda 30 kişinin konaklayabileceği şekilde dizayn edilmiş olup, 5/7/10/15 ve 30 günlük konaklama alternatifleri ile toplam 100 saat süren bir program içermekte olup kamp sonrası kişiye özel olarak Türkiye’de de devam eden programa giriş için mülakatın yanı sıra dil ve beyin analizi ile katılımcı kabul edilmektedir.

 

Günlük kamp programı kapsamında, eğitim planı dışındaki sosyal zamanlarda; profesyonel iş dünyasından öğrencilerin iletişim, yöneticilik ve iş dünyasında ihtiyaç duydukları diğer yeteneklerini geliştirmeleri için akşamları ve hafta sonu sosyal aktiviteler ve geziler düzenlenecektir. Program boyunca haftada iki akşam yabancı iş insanı okula misafir olacak ve profesyonel öğrenciler, keynote speaker’lar ile sohbet etme fırsatını bulabileceklerdir.

 

“Seda Yekeler” projeye ilişkin, “Yıllardır hayalini kurduğum projemin hayata geçmesinden yana çok mutlu ve gururluyum. İş ve günlük hayatın içinden bire bir örnek ile günde 7 saat “Yek Metot” ile inanılmaz bir yükleme yapacağız. İstanbul’da ve Ankara’da yaptığımız çeşitli doğa içinde yerler vardı. Şimdi bu eğitimi katılımcılarımız ile İngiltere’de gerçekleştirerek birlikte çok değerli ve etkili vakit geçireceğimize inanıyorum. Misafirlerimiz SPA, oyun alanları gibi çeşitli sürprizle karşılaşacaklar ve bizler de büyük bir heyecanla bu sürprizlere ortak olacağız. Yürüyüş, yoga, sağlıklı beslenme ve sporun yanında ünlü keynote speaker’larımız etkili bir eğitim gerçekleştirmiş olacağız. Şunu söyleyebilirim ki; dil köyünde yapacağımız bu eğitim, doğa ortamı sayesinde öğrenmeyi %40 etkileyecek. Profesyonel öğrencilerimle birlikte eşsiz bir ortamda ilk grubumuz ile başlatacağımız eğitimimiz için Temmuz ayını sabırsızlıkla bekliyorum.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

BSLA Eğitimlerini Neler Hedefliyor?

Gelişen dünyada yeni becerilere ihtiyacın büyük olması sebebiyle yabancı dil becerisini yüksek seviyede tutmak ve yabancı dil eğitimine yatırım yapmak amacıyla kurulan BSLA eğitim modeli, kısa sürede dil edindirme odaklı olup, aynı zamanda sağlıklı beslenme ve spor odaklı eğitim sunarak, ülkemizin refah seviyesini yükseltip öğrencilerimizin ve ülkemizin geleceğini ilerletmek için onların gelişmeleri sağlanmaktadır.

5/7/12/15/30 Günlük Programlar:

-Seda Yekeler tarafından verilecek olan 70 saatlik BSLA Eğitim programı

-Seda Yekeler tarafından verilecek olan 30 saatlik BSLA Eğitim programı (Türkiye'de kişiye özel)

-Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği

-Konaklama

-Sosyal aktiviteler (yoga, sağlıklı beslenme programı, keynote speaker programları, transferler)

-Eğitim sonu kişiye özel değerlendirme raporu ve dil ehliyeti

Program Tarihleri

1. Grup 5 Temmuz 2024

2. Grup 2 Ağustos 2024

3. Grup 6 Eylül 2024

 

 

 

YORUMLAR