CarrefourSA'dan Yeni Yatırım: CarrefourSA Retail Media

Medyaloji.net » iş dünyası » CarrefourSA'dan Yeni Yatırım: CarrefourSA Retail Media
CarrefourSA'dan Yeni Yatırım: CarrefourSA Retail Media

CarrefourSA, medya sektöründe katma değer oluşturacak yeni bir pazarlama platformu olan CarrefourSA Retail Media'yı hayata geçirdi.

Bu yatırım, markalar ve satıcılara kişiselleştirilmiş ve etkili reklam kampanyaları oluşturma imkanı sunarak, pazarlama stratejilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki olan CarrefourSA, CRM alanındaki yeniliklerine devam ediyor. Yeni platform, iş ortaklarının hedef kitlelerine doğru zamanda ve uygun maliyetle ulaşmasını sağlayarak satışlarını ve kârlılıklarını artırmayı amaçlıyor.

CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Burçin Çelik, yılda online ve fiziksel mağazalarla 209,5 milyon ziyaretçiyi ağırladıklarını ve CarrefourSA Online Market’in aylık ortalama 7,5 milyon ziyaret aldığını belirtti. Ayrıca, 11,6 milyon kartlı müşteriye ulaştıklarını vurguladı. Çelik, "CarrefourSA'nın toplam cirosunun yüzde 75'i sadakat kart kullanımlı işlemlerden oluşuyor. Bu nedenle sektördeki dönüşüm süreçlerini yakından takip ediyoruz," dedi.

Rekabet Avantajı Sağlayacak

CarrefourSA Retail Media'nın sadece bir reklam platformu değil, aynı zamanda tüketici davranışlarını analiz ederek reklamverenlerin stratejik hedeflerine ulaşmasını sağlayacak güçlü bir araç olduğunu belirten Çelik, bu platformun sunduğu imkanlarla hedef kitlelere daha etkili ulaşım ve yüksek hedefleme potansiyeli sunacağını ifade etti.

Çelik, "Retail Media'nın kapsamlı raporlama, anlık takip imkanı ve etkin reklam seçenekleri sayesinde markaların reklam performanslarını optimize etmelerini sağlıyoruz. Bu hizmetle birlikte tüketici davranışlarını gerçek zamanlı analiz ederek reklam maliyetlerini yönetmeyi kolaylaştırıyoruz," şeklinde konuştu.

CarrefourSA, perakende medya alanındaki liderliğini pekiştirerek, markalarına ve satıcılarına yeni rekabet avantajları sunmayı amaçlıyor. Dijital ve perakende medya dönüşüm yolculuğunda iş ortaklarıyla birlikte yenilikçi çözümler üretmeye devam edecek.

YORUMLAR