21. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerine verildi

Medyaloji.net » ödül/başarı » 21. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerine verildi
21. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerine verildi

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 21.'si gerçekleştirilen, iş dünyasının ve iletişimcilerin heyecanla beklediği Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu.

21. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri, İGA – İstanbul Havalimanı, Opet Petrolcülük, Media Port, Turkcell, Türk Telekom, Alarko Holding ana sponsorluğunda Sanko Holding, Zorlu PSM, BrandMap, Halklailişkiler.Com, Marketing Türkiye, Medya Takip Merkezi, Faselis, İltek, İdecon ve Memorial destekleriyle 18 Ekim 2023 tarihinde Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleştirilen törende açıklandı.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen “Dünyada afetlerin, krizlerin ve savaşların birbirini kovaladığı zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm bu gelişmeler yaşam ve iş koşullarını etkiliyor. Böyle bir ortamda insanların, çalışanların, tüketicilerin beklentileri de değişiyor. Yaşamın tam ortasında olan biz iletişimcilere ise değişen beklentilere liderlik etmek düşüyor. Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği – IPRA, İletişim profesyonelleri için düşünce lideri tanımını kullanıyor. Altın Pusula’ya başvuran çok sayıda projede iletişimcilerin bu liderlik ruhunu görebiliyoruz. Projelerin içgörülerinde, hayata fayda sağlama motivasyonu ve insana verilen değer öne çıkıyor. İletişimin iyileştiren ve geliştiren gücünün yansıdığı birbirinden değerli projeler, hepimize ilham veriyor. Bu açıdan baktığımızda aslında Altın Pusula bir ödülden daha fazla anlam taşıyor” dedi.

YORUMLAR
En çok okunan haberler